vrijwilligers gezocht

9 november 2021 om 15:31 Sport Deel je nieuws

Vereniging Paardrijden Gehandicapten Lis Hartel is een manege voor kinderen, jongeren en volwassenen met een kleinere of een grotere beperking. Ons doel is het aanbieden van een plezierige en bereikbare vorm van sport voor mensen met een beperking. Om invulling te geven aan onze visie dat iedereen samen moet kunnen sporten zijn ook ruiters zonder beperking lid van onze vereniging.

De manege wordt gerund door een team van instructeurs met daarnaast een groot team van vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn onmisbaar om onze ruiters een fijn uurtje paardrijden te bezorgen. We zoeken vrijwilligers die een uurtje per week kunnen helpen tot vrijwilligers die het leuk vinden om meer dagen in de week beschikbaar te zijn. Je kunt zelf bepalen hoeveel uur je bij ons aan de slag wilt.

Vrijwilligers doen de volgende werkzaamheden:

Meelopen met de lessen van ruiters die niet zelfstandig kunnen en mogen rijden (lessen op woensdag- en vrijdagochtend).

Het ophalen en thuis brengen van de ruiters die niet zelfstandig naar de manege kunnen komen met de personenbus van Lis Hartel.

De stallen uitmesten, paarden voeren, roskammen en hoeven krabben en natuurlijk knuffelen.

Alle andere voorkomende klussen, van het schoonhouden van de stal en de kantine, onderhoudswerkzaamheden aan gebouw en terrein, helpen bij evenementen.

Wil je graag iets voor onze ruiters en onze manege betekenen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar info@lishartel.nl

Wil je eerst een kijkje komen nemen? Je bent (in verband met corona na overleg) van harte welkom!

VPG Lis Hartel

Manegeweg 1

3941 SP Doorn

www.lishartel.nl

advertentie
advertentie