Musical 3 van het Winkeltheater treed op tijdens 'All Together Now'
Musical 3 van het Winkeltheater treed op tijdens 'All Together Now' Davita Sinke

Steun lokale kunst tijdens ‘All Together Now’

5 november 2021 om 09:47 Lokaal Deel je nieuws

DRIEBERGEN. Acht lokale initiatieven slaan met All Together Now de handen ineen om te vieren dat we kunst kunnen beleven! Op zaterdag 13 november staan drie culinaire theatershows gepland in de Parklaankerk. De opbrengst komt volledig ten goede aan deelnemende initiatieven. 

Wereldwijd
“All Together Now” wordt in het weekend van 13 november wereldwijd meer dan vijfduizend keer opgevoerd in 40 verschillende landen.” vertelt Kamiel van der Laan, die het initiatief voor de Driebergse editie nam: “Het wordt georganiseerd door het Amerikaanse auteursbureau MTI. Normaal gesproken betaal je voor een musical honderden euro’s rechten voor het gebruik ervan. Door deze musicalrevue zonder auteursrecht opgevoerd mag worden, krijgen theatergroepen wereldwijd de kans om weer wat reserves op te bouwen.” 

Totaalbeleving
In de Driebergse editie zijn er optredens van Koor Next Door, Winkeltheater, Stichting Heuvelrug Theater en zanglerares Charlotte Steenbrink. O.a. nummers uit de musicals Mary Poppins en Les Misérables staan op de planning. Ook Dichter op de Heuvelrug Gera Pronk, Jan Diederen en Niek Schuil van atelier MaakDrift geven op ludieke wijze acte de présence.

Het geheel wordt omlijst door een high-tea in de middag en een diner in de avond. De high-tea wordt verzorgd door Koek&Ei. ‘s Avonds is een toegankelijk vegan diner op het menu bereid door het dinershowteam van het Winkeltheater. Het nagerecht wordt geserveerd door de Woudenbergse Lola van Ruler. Van Ruler staat met haar Indisch bakboek Toko Lo op de shortlist voor het Gouden Kookboek 2021. Voor meer informatie en tickets, kijk op www.winkeltheater.nl. 

advertentie
advertentie