Zingen in een Boys Choir
Zingen in een Boys Choir GBC

Presentatieconcert Boys Choir

2 juni 2018 om 17:44 lokaal Deel je nieuws

GROOT NIEUWS!
In Veenendaal wordt een Engels jongenskoor opgericht onder de naam Dutch Boys Choir.

Hou je van zingen, kom dan D.V. 16 juni samen met je ouder(s) naar het presentatieconcert en ontdek hoe leuk het is om in een echt Boys Choir te zingen!

Muziek maken is niet alleen leuk, het heeft ook een positief effect op de intelligentie en sociale vaardigheden van kinderen. Er zijn nog veel meer voordelen van musiceren: De koorleden krijgen (persoonlijk) muziekonderwijs, leren zingen van bladmuziek, krijgen stemvorming (ontwikkelen van goed stemgebruik), leren samen te werken met andere jongens in een team en leren en passant de Engelse taal!

Door het oprichten van het jongenskoor (Dutch Boys Choir) willen wij graag jongens vanaf 6 jaar in aanraking brengen met muziek.

Het doel is om na een aantal jaren een koor te hebben van een hoog muzikaal niveau , wat nationaal bekendheid krijgt!

Wilt u hier gelijk meer van weten, neem dan contact op met de artistiek leider van het toekomstig koor Trevor Mooijman (06-40708655) of met Rik van der Kooij (na 19:00 uur, 06-10883345)

Het presentatieconcert zal gegeven worden door het Gorcum Boys Choir o.l.v. Jeroen Bal. Tijdens dit concert zal uitgebreid toelichting gegeven worden wat zingen in een Boys Choir inhoud! (voor meer informatie over concert: www.gorcumboyschoir.nl/concerten)

Hartelijk welkom!

advertentie
advertentie