Annette de Leede (links op foto) in Malawi met kinderen die dolblij waren met voetbalshirts
Annette de Leede (links op foto) in Malawi met kinderen die dolblij waren met voetbalshirts Annette de Leede

Gezocht: voetbalshirts voor Malawi

7 oktober 2021 om 13:32 Lokaal Deel je nieuws

Twee jaar geleden ging Annette de Leede naar Malawi voor vrijwilligerswerk en nam toen een koffer vol voetbalshirts en broekjes mee. Jong en oud daar was er dolblij mee en iedereen liep met een shirtje rond van Ajax tot Liverpool en van Messi tot Ronaldo. In november gaat Annette naar een ander gedeelte in Malawi om ook weer vrijwilligerswerk te doen. Hoe leuk zou het zijn als ze de kinderen daar ook weer kan verrassen.

De transportkosten zijn nog wel een heikel punt. Eén koffer extra kost € 150,-  qua vervoer. Annette zoekt nog naar sponsoren hiervoor. “En wat ik helemaal fantastisch zou vinden, is om de kinderen daar ook blij te maken met een voetbalveldje met echte doeltjes, netten en voetballen natuurlijk. Maar ook daar is geld voor nodig?

Wilt u Annette steunen met voetbalshirts of een financiële bijdrage voor het transport of voor voetbalmateriaal? Voetbalshirts kunnen worden ingeleverd bij DEV Doorn en een financiële bijdrage kan worden overgemaakt NL 25 INGB 0004359720 ten name van A. de Leede en ten behoeve van Malawi

Wil je meer weten, zoek dan even contact met Annette via annette.de.leede@gmail.com

advertentie
advertentie