Ruth van Veldhuizen: ,,Op Facebook en Instagram laten we dagelijks nieuwe items zien.”
Ruth van Veldhuizen: ,,Op Facebook en Instagram laten we dagelijks nieuwe items zien.” Babs Bouwman

Verfrissende merken voor alle vrouwen bij Van Veldhuizen Womenswear

7 oktober 2021 om 15:00 Zakelijk

DOORN Zin in een nieuwe outfit voor het najaar? Loop eens binnen bij Van Veldhuizen Womenswear. Verras jezelf al neuzend in rekken met leuke merken: ook voor jonge vrouwen! Of je nu op zoek bent naar een leuke jeans, comfortabele werkkleding, een feestelijke outfit voor een speciale gelegenheid of iets sportiefs voor alledag. Slagen doe je beslist bij Van Veldhuizen. De diverse najaarscollectie hangt overzichtelijk in de rekken ingedeeld op kleur en stijl. Bij Van Veldhuizen Womenswear kun je rekenen op een gastvrije ontvangst en een eerlijk styling advies. Waar wacht je nog op?

door Babs Bouwman

Ruth van Veldhuizen is razend enthousiast over de najaarscollectie: ,,Naast de zandtonen, zie je ontzettend veel kleur, zoals lila, groen, babyblauw en felrood. Maar ook oud roze, oker en mosterd”, vertelt eigenaresse Van Veldhuizen. In deze kleurrijke collectie is er voor ieder type vrouw iets leuks te vinden. Wat de trend is dit seizoen? ,,Volop overblouses, vaak wat dikker van stof”, vertelt Ruth van Veldhuizen. Maar ook lange bodywarmers en leuke warme breisels. Oversized is heel erg gewild op het moment. En er is nog steeds behoefte aan comfortabele kleding, die ruimte geven om te bewegen. Soepele stoffen met stretch die fijn zijn om te dragen voor thuis werken, onderweg in de auto of op kantoor. ,,Van mooie punto milano kwaliteit: wassen, ophangen, drogen en klaar”, legt Van Veldhuizen uit. Want het gemak wil ook wat.

REVERSIBLE Laat je oog eens vallen op Lizzy & Coco, een damesmodemerk dat opvalt door de uitgesproken prints. Je koopt er één en krijgt er twee: want alles is tweezijdig draagbaar. De jurken zijn dé eyecatchers en zijn niet alleen geschikt voor bruidsmoeders maar ook voor alledag: leuk met een gymp eronder. Lizzy & Coco heeft een fijne pasvorm en kleedt slank af. De collectie biedt ook blazers, blouses, broeken en sjaals. Met recht een leuke aanvulling op je kledingkast.

Ruth van Veldhuizen blijft altijd in beweging en zoekt dagelijks naar fashion snoepjes. Merken als Street One, Cecil en Soya Concept zijn heel geliefd bij het jongere publiek, maar ook de rijpere vrouw. Er is veel meer in de damesmodezaak. Talloze modellen jassen: ook rainwear. Een bloedmooi model van het jonge label Reset met een prachtige snit. En verder vind je volop accessoires, handschoenen, sjaals, petten, mutsen en nog veel meer bij Van Veldhuizen Womenswear. Loop binnen en voel je welkom.

Meer informatie: www.vanveldhuizenwomenswear.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Van Veldhuizen Womenswear. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie