Een cliënt van Bartiméus voelt aan het kunstwerk 'Huidhonger' van kunstenares Mascha Bossuyt.
Een cliënt van Bartiméus voelt aan het kunstwerk 'Huidhonger' van kunstenares Mascha Bossuyt. Mascha Bossuyt

Kom op 3 oktober naar de Kunstroute bij Bartiméus in Doorn

7 september 2021 om 17:06 Lokaal Deel je nieuws

Op zondagmiddag 3 oktober zijn belangstellenden van harte welkom om samen met visueel en verstandelijk beperkte bewoners een Kunstroute te wandelen. Op het terrein van Bartiméus in Doorn is een gratis audiotour uitgestippeld langs kunstobjecten van diverse kunstenaars en van cliënten. Bij elke creatie is er een korte uitleg te beluisteren.  

Vanaf 13.30 uur bent u welkom aan de Oude Arnhemse Bovenweg 3 in Doorn. De start is bij Dorpshuis Roos op het Plein en de route eindigt bij de Historische Theetuin. De winkel ’t Ogenblikje aan het Plein is speciaal voor deze middag geopend. Hier kunt u producten kopen die gemaakt zijn door cliënten van de dagbestedingslocaties van Bartiméus.  

Bij de Kunstroute is ook kunstenares Mascha Bossuyt aanwezig met bijzondere, voelbare kunstwerken. Deze zijn genomineerd voor de Elisabeth van Thuringenprijs. Dit is een stimuleringsprijs voor kunst in de zorg. 

Zowel Dorpshuis Roos?(op 3 oktober open vanaf 11.00?tot 16.30?uur)?als het theehuis in de Historische Theetuin?(op 3 oktober open van 12.30 tot 16.30 uur) zijn geopend voor een versnapering. 

advertentie
advertentie