Team AMAZING met Lisanne Spaander
Team AMAZING met Lisanne Spaander Joyce van Leeuwen

Team Amazing doneert 62.000 euro aan stichting Roparun

30 mei 2018 om 10:01 Sport/sport Deel je nieuws

Amerongen – 28 mei 2018

Zaterdag 26 mei heeft team AMAZING tijdens een afsluitende teambijeenkomst hun resultaat van de Roparun 2018 bekend gemaakt. Met een drone werd er een tasje afgeleverd met daarin het bedrag dat het team bij elkaar heeft gebracht. Maar liefst € 62.000,- euro kon symbolisch overhandigd worden aan Lisanne Spaander – lid van het Comité van Aanbeveling van de Stichting Roparun.

Maandag 21 mei finishte Team AMAZING voor de 8e keer in Rotterdam nadat zij op zaterdag 19 mei hun avontuur waren gestart in Hamburg. Een non-stop estafetteloop van 580 km uitgevoerd door 8 lopers en 4 fietsers begeleid door een team van chauffeurs, navigatoren, masseurs en cateraars.

 “Deelnemen aan de Roparun went nooit. Het is elk jaar weer spannend en door de inspanningen en natuurlijk het prachtige doel is de emotie bij de finish groot. We werken er met het hele team een jaar heel hard voor. Er worden vele activiteiten georganiseerd en naast de organisatie van het weekend worden er natuurlijk ook vele trainingsuren gemaakt. En als je dan net voor de finish het familiehuis van de Daniel den Hoedkliniek (één van de grootste doelen van de Roparun) passeert, komt alles samen en weet je waar je het voor doet!”

 “Wij zijn enorm trots en dankbaar dat wij dit met ons team en alle steun van familie, vrienden, sponsoren, donateurs en deelnemers aan onze activiteiten hebben weten te realiseren. Op naar 2019!” aldus teamcaptain Theo Deur. Op vrijdag 8 juni wordt door de Stichting Roparun het totaalbedrag van de Roparun 2018 bekend gemaakt.

Team AMAZING 2018 bestaat uit: Arie van der Voort, Berno Vink, Chantal Veenstra, Edwin Berendsen, Ellen van Dijk, Erik Renes, Ester de Keizer, Gerrit van Dijk, Gert Jan Kraan, Goof Lindijer, Henk Fransen, Jean Paul Saraber, Marco Verschoor, Marga van het Erve, Marian Scheerder, Martine de Gruijter, Myra Lith, Petra van Asselen, Rik Bouwhuis, Ron Meulenberg, Ruud Menger, Theo Deur en reserves Erna Koekoek en Ron Pieper.

advertentie
advertentie