Het Relatie Atelier kan helpen om elkaar weer te vinden na een periode waarin relaties extra onder druk hebben gestaan.
Het Relatie Atelier kan helpen om elkaar weer te vinden na een periode waarin relaties extra onder druk hebben gestaan. Het Relatie Atelier

Gratis online training ‘Elkaar weer vinden’ bij Het Relatie Atelier

2 juli 2021 om 14:40 Zakelijk

DRIEBERGEN In deze tijd waarin we meer thuis zijn en verschillende zorgen hebben, staan relaties extra onder druk. Daardoor kunnen kleine meningsverschillen razendsnel escaleren. De haarscheurtjes, die er al langer waren, worden groter. Er zijn ruzies, er is verwijdering, je voelt je gevangen in de relatie. Het lijkt wel of jullie een heel andere taal spreken en elkaar daardoor niet meer bereiken. Om ruzies en spanning te vermijden, blijft het contact aan de oppervlakte. De intimiteit is lastig, terwijl dat eerder iets fijns tussen jullie was. De relatie beëindigen wil je liever niet, maar zo kan het ook niet langer. Tijn en Iris van Het Relatie Atelier willen stellen en individuen helpen om elkaar weer te vinden in een liefdevolle relatie.

Tijn: ,,In het geval van relaties heelt de tijd niet alle wonden. De tijd maakt de afstand juist groter, omdat er gaandeweg steeds meer verschillen zichtbaar worden tussen jullie. We zijn zo gewend om naar de ander te kijken. Dat is veiliger dan ons eigen aandeel onder de loep te nemen. Met relatietherapie onderzoeken we de patronen. Wat maakt dat communiceren en intimiteit zo lastig zijn? Wat triggeren jullie bij elkaar en hoe kun je daarmee omgaan? Door hiermee aan de slag te gaan wordt het patroon de vijand en kunnen jullie elkaar weer ontmoeten. Zodat het weer gaat stromen tussen jullie en de liefde opbloeit.”

VAN INGEWIKKELD NAAR LIEFDEVOL ,,Wij merken dat mensen het heel spannend vinden om de stap naar relatietherapie te zetten. Toch investeer je daarmee in een van de belangrijkste onderdelen van je leven. Stellen ervaren het als heel helpend om naar de diepere lagen te kijken. En de verschuiving te maken van ruzie, langs elkaar heen praten of zwijgen, naar elkaar op een diepere laag ontmoeten. Dat geeft de intieme verbinding die voorheen zo ver weg voelde. En regie over het vormgeven van de relatie.”

ERVARINGEN ,,Ik vind de begeleiding heel erg fijn en heb het gevoel dat we nu de patronen aan het doorbreken zijn waar we al zo lang tegenaan lopen. Ik merk dat er nu iets anders ontstaat tussen ons en dat we uit de cirkel komen waar we in zaten en dat we het weer goed hebben met elkaar.” (Karin – 43 jaar).

,,Fijn dat jullie zo de tijd voor ons nemen en aansluiten bij wat wij nodig hebben.” (Marcel – 39 jaar).

ELKAAR WEER VINDEN Weer een écht goed gesprek met elkaar, weer liefde ervaren. Tijn vervolgt: ,,Relatietherapie stelt jullie in staat het goed te hebben met elkaar. De begeleiding is altijd maatwerk. Mocht deze stap te groot zijn, dan is het ook mogelijk deel te nemen aan de gratis online relatietraining ‘Elkaar weer vinden’. Volg de training in je eigen tijd, op het moment dat het jou past.” Inschrijven kan via www.hetrelatieatelier.nl 

Daarnaast biedt Het Relatie Atelier elke maand vier ‘Gratis Relatiesessies’ aan. Tijn: ,,Zo kunnen jullie laagdrempelig en vrijblijvend ervaren wat wij kunnen bieden.”

Er is veel groei mogelijk in relaties, zowel op het gebied van communicatie als van intimiteit. Voor vragen of meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Het Relatie Atelier via info@hetrelatieatelier.nl. Of neem een kijkje op www.hetrelatieatelier.nl , facebook.com/hetrelatieatelier of instagram.com/hetrelatieatelier

Deze advertorial wordt u aangeboden door Het Relatie Atelier. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie