Het bestuur van Ondernemersvereniging Leersum (vlnr) Guido Dijkstal (Autobedrijf Dijkstal), Minet van Wees (Travel XL), Harry van Wegen (Heuvelrug BBQ Restaurant), Nico Spierenburg (Albert Heijn), Henk Janssen (Janssen Pannenkoekenhuis), Arnout Wagemans (BDU Media) en afwezig bestuurslid Danny Kooijman (Financial Tax Consultancy).
Het bestuur van Ondernemersvereniging Leersum (vlnr) Guido Dijkstal (Autobedrijf Dijkstal), Minet van Wees (Travel XL), Harry van Wegen (Heuvelrug BBQ Restaurant), Nico Spierenburg (Albert Heijn), Henk Janssen (Janssen Pannenkoekenhuis), Arnout Wagemans (BDU Media) en afwezig bestuurslid Danny Kooijman (Financial Tax Consultancy). Victor Schutijser

‘We zoeken de leukste vaders van Leersum’

27 mei 2021 om 17:32 Zakelijk

LEERSUM De ondernemers in Leersum zetten de komende tijd alle vaders in zonnetje met een leuke vaderdagactie. ,,We zijn op zoek naar de leukste vaders uit Leersum. Kinderen kunnen hun vader nomineren door in een brief te vertellen waarom ze vinden dat hun vader een van de mooie prijzen verdient”, vertelt Minet van Wees, van de Ondernemersvereniging Leersum /Bedrijven Investeringszone (OVL/BIZ) en TravelXL.

In het afgelopen jaar hebben we de moeders van Leersum in het zonnetje gezet, dit jaar zijn de vaders aan de beurt. Met deze actie creëren we een win-win situatie, waarbij we vaders op een leuke manier in het zonnetje zetten en de plaatselijke ondernemers een steuntje in de rug geven in een lastige tijd”, aldus Van Wees. Het steuntje in de rug komt vanuit de OVL/BIZ, die in samenwerking met sponsoren de prijzen beschikbaar stelt en afneemt bij de plaatselijke ondernemers.

VADER NOMINEREN Vaders kunnen nog tot woensdag 16 juni genomineerd worden. Je kunt dit doen door een brief te schrijven waarin je vertelt waarom juist deze vader een prijs verdient. De brieven kunnen ingeleverd worden bij Dijkstal, Niessen, Steenwijk en Albert Heijn. Een onafhankelijke jury zal alle brieven lezen en de winnaars uitkiezen. De winnaars worden bekendgemaakt op de Facebook en Instagram van Ondernemers Leersum.

Er zijn heel veel prijzen te winnen voor de vaders in Leersum. Een overzicht van de prijzen: Pond gerookte paling van Peters Vis, Gezichtsbehandeling van Indar Rutten, Paar schoenen van Steenwijk, Voedingsscan van De Blauwe Zone, Tuinadvies/onderhoud van De Groene Keijser, Chocoladepakket van Leersumse Kei, Shirts bedrukken, materialen om fotoboekje te maken van Hobbielounge, 1 minuut gratis winkelen van AH Leersums, Diner voor vier personen bij BBQ Restaurant De Heuvelrug, Eten met het gezin Janssen Pannenkoekenhuis, Weekendje Madrid van Travel XL.

Een Onderhoudsbeurt van Autobedrijf Dijkstal, Mannenoutfit van Niessen Mode, Bonnenpakket met lekkers van Vivant, 2 verrassingspakketten van Slager van Dijk, 4 koptelefoons van Expert, Bon van Hubo, Haar wassen en knippen bij Hair en Style, Verwenpakketje van Kaashuis, fietstas van Tweewielerzaak Pater en 3 wijnpakketten van Wijnhandel King William.

LEVENDIG DORP De ondernemers in Leersum vormen samen OVL/BIZ: Ondernemersvereniging Leersum en de Bedrijven Investeringszone. De gemeente faciliteert Bedrijveninvesteringszones (BIZ) waarbij ondernemers zelf met elkaar in een afgebakend gebied investeren bijvoorbeeld op een bedrijventerrein of in een winkelgebied. Deze zijn in te vinden in de winkelcentra van Doorn, Driebergen en Leersum.

De OVL/BIZ organiseert evenementen en activiteiten zoals de jaarlijkse kerstmarkt en thema-avonden, maar zij regelen ook de feestverlichting in het dorp en de bloembakken om het centrum op te fleuren. Dit alles met als doel om levendigheid te houden in het dorp en zo de openbare ruimte en het ondernemersklimaat te verbeteren.

De OVL/BIZ bestaat uit ondernemers die vrijwillig bijdragen door plannen te bedenken en uit te voeren in het belang van het dorp. Onder andere in een communicatiecommissie, aankledingscommissie en activiteitencommissie.

Kijk voor meer informatie en contactgegevens op ondernemersleersum.nl.

door Victor Schutijser

Deze advertorial wordt u aangeboden door Ondernemersvereniging Leersum/Bedrijven Investeringszone (OVL/BIZ). Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Afbeelding
Er zijn heel veel prijzen te winnen voor de vaders in Leersum.
Afbeelding
De kerstmarkt in Leersum wordt altijd drukbezocht.
advertentie
advertentie