Aan het aanbod van de mondverzorgingsproducten is een aantal goede merken toegevoegd.
Aan het aanbod van de mondverzorgingsproducten is een aantal goede merken toegevoegd. Neeltje van Triest

Make-over Etos Driebergen is succes

27 mei 2021 om 14:37 Zakelijk

DRIEBERGEN Vernieuwen om bij te blijven, een credo dat Richard Schmidt van de Etos in Driebergen op het lijf is geschreven. Hij heeft onlangs een complete make-over van de winkel doorgevoerd en is nu op zoek naar nieuwe medewerkers. Wel met de bereidheid te gaan leren voor het (assistent-)drogist diploma -of dit al op zak hebben- en passend bij de rest van het team.

door Neeltje van Triest

Richard Schmidt is 22 jaar geleden begonnen als Etos franchiser en dat bevalt hem nog steeds uitstekend. Met een ruime zwaai toont hij zijn vernieuwde winkel en legt uit dat het zwart-wit van weleer is vervangen door nieuwe, warme kleuren. Vooral het eigentijdse groen springt daarbij in het oog.

Om de afdeling gezondheidsproducten kan niemand heen. Voorheen waren deze artikelen samen met de huid- en mondverzorgingsproducten een beetje ‘weggestopt’ in de winkel. Met de toenemende vraag naar onder andere vitamines en gezondheidsproducten en het aantrekken van nieuwe merken, was het meer dan logisch om deze op een opvallende plaats vlakbij de ingang te positioneren.

MERKEN Richard Schmidt: ,,Wij voeren nu ook de merken Solgar, Orthica en Vitalize. Stuk voor stuk gerenommeerde merken waar we trots op mogen zijn. Daarnaast zijn de hulpmiddelen voor blessures fors uitgebreid. We merken dat onze klanten steeds meer met hun gezondheid bezig zijn en vooral producten op natuurlijke basis steeds meer waarderen. Wij spelen graag in op nieuwe trends en houden nauwlettend de ontwikkeling van nieuwe producten bij. Met die gedachte in ons achterhoofd vonden we het echt tijd om voor de voedingssupplementen extra aandacht te genereren en ze een opvallende plaats te bieden.’’

Schmidt en zijn drie vaste medewerkers beschikken allen over de benodigde drogisterij-diploma’s om deskundig en gedegen advies te kunnen verstrekken. Daarnaast zijn bij Etos meer en meer exclusieve merken verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de huidproducten van Drs. Leenarts, ontwikkeld door dermatoloog Marjolein Leenarts. Het is een merk dat niet meer uit de schappen weg te denken valt.

De vriendelijke franchisemanager loopt nog even mee door de uitgebreide winkel langs de beauty-afdeling, de lichaamsverzorging en de babyafdeling. De testers op de beauty-afdeling zijn tijdelijk verdwenen, maar zodra het weer mag, komen ze terug. Daarna wijst hij op de vergrote lijn mondverzorging.

INDELING Schmidt: ,,Tandartsen adviseren tegenwoordig verschillende mondverzorgingsproducten. Ook hier hebben we een aantal goede merken aan het aanbod toegevoegd. En dan is zo’n make-over direct de aanleiding om dat aan te pakken en de indeling van de winkel te veranderen. De balie staat nog wel op de oude, vertrouwde plaats, voor de rest hebben we alles eens goed onder de loep genomen. Als straks ons team weer verder is aangevuld, staat er een nieuwe winkel die helemaal is toegespitst op deze tijd. Zowel in kennis en kunde als in aanbod.’’

Meer informatie: Etos, Traay 80, 3971 GR Driebergen-Rijsenburg. Telefoon 0343 533 910 of www.etos.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Etos Driebergen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie