De IJskamer is het adres op De Traaij voor ijs op yoghurtbasis met heerlijke toppings.
De IJskamer is het adres op De Traaij voor ijs op yoghurtbasis met heerlijke toppings. IJskamer

Yoghurtijs bij de IJskamer: ‘Eerlijk product met liefde geproduceerd’

12 mei 2021 om 12:36 Zakelijk

DRIEBERGEN ,,Toen we de kans kregen om het kleinste pandje van De Traaij te huren hoefden we niet lang na te denken. Het is de perfecte locatie voor het zusje van De Huiskamer: De IJskamer. Hier verkopen we alleen ijs op yoghurtbasis met een ruime keuze aan toppings”, vertelt de eigenaar, die het concept elders met een partner heeft getest en er nu hier daadwerkelijk mee aan de slag gaat.

door Monique José Timmermans

De yoghurt waar het ijs vers van wordt gedraaid, koopt de IJskamer in bij een lokale boer. ,,Net als bij De Huiskamer gaan we voor het eerlijke product dat met liefde is geproduceerd. Het is 100 procent biologisch en zonder suiker. De basis is altijd dezelfde frozen yoghurt die aansluit bij de trend van een gezond eetpatroon.”

TOPPING Variatie kunnen de klanten aanbrengen bij de keuze van hun topping. Hierbij is er de gezonde weg met vers gesneden fruit, verleidelijke chocolade of de voor kinderen waarschijnlijk aantrekkelijke en kleurrijke smarties of marshmellows. En dat van klein naar groot te koop vanaf 1,25 euro voor het kinderijsje. Het ijs wordt naar keuze in een bakje of een hoorntje gedaan en zo is er voor elk wat wils te koop.

AFHALEN De IJskamer is zeven dagen in de week open, waarbij de openingstijden door het weer worden bepaald. Het pandje waar De IJskamer is gevestigd is zo klein dat er geen ruimte is om te zitten. ,,We richten ons dan ook puur op het afhalen, het yoghurtijs wordt niet verkocht in De Huiskamer. Het is natuurlijk wel een mooie gezonde aanvulling op ons aanbod en past wat dat betreft in de lijn van waar we bij De Huiskamer voor staan.”

Deze advertorial wordt u aangeboden door De IJskamer. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).


Heerlijke toppings. - IJskamer

advertentie
advertentie