loterij Zonnebloem
loterij Zonnebloem Agnes Snel

Sponsor de Zonnebloem, afdeling Driebergen met het kopen van loten

24 april 2021 om 11:05 Lokaal Deel je nieuws

Zoals u ongetwijfeld weet is de Vereniging De Zonnebloem er voor mensen met een fysieke beperking. De afdeling Driebergen van de Zonnebloem heeft ongeveer 140 gasten en organiseert vele activiteiten door het jaar heen waar we uiteraard financiële middelen voor nodig hebben. Onze grootste inkomstenbron is de jaarlijkse (landelijke) loterij  waarvan drie kwart van de opbrengsten naar de afdelingen gaat.

Nu sinds er Corona is worden er geen fysieke activiteiten georganiseerd maar proberen wij onze gasten 4 keer per jaar te verwennen met een attentie die door de vrijwilligers bij de gasten wordt afgeleverd.

Hierbij willen wij graag een beroep doen op uw steun. Aangezien het voor ons niet mogelijk is om de loten aan de deur, op Koningsdag of andere markten te verkopen, is er voor u de mogelijkheid om uw loten digitaal te bestellen.

Het werkt als volgt:

Ga naar www.zonnebloemrh.nl, kies Driebergen-Rijsenburg, ga naar de lotenverkooppagina, bestel het gewenste aantal loten ( 2 euro per stuk), vul uw gegevens in en betaal. U krijgt dan een email met de lotnummers die u hebt gekocht en ook automatisch bericht na 8 november als u iets gewonnen heeft.

advertentie
advertentie