Taxi Boute heeft alle werkzaamheden van Brink/Hoek Vervoer overgenomen.
Taxi Boute heeft alle werkzaamheden van Brink/Hoek Vervoer overgenomen. Taxi Boute

Taxi Boute neemt Brink/Hoek Vervoer ‘geruisloos’ over

16 april 2021 om 15:43 Zakelijk

HEUVELRUG ,,De klanten en relaties gaan niets of nauwelijks iets merken van deze overname. Taxi Boute is een gelijkwaardige partij die de service minstens zo hoog heeft als Brink Vervoer!” Het zijn zo ongeveer de eerste woorden van eigenaar Willem-Jan Boute. De bevlogen eigenaar van het taxi bedrijf is blij dat hij juist in deze tijd iets kan betekenen: ,,Het zijn lastige tijden waarin we elkaar moeten helpen. De werkzaamheden van een collega-aanbieder overnemen is ook niet zomaar iets in tijden als deze. Door toch deze overname te doen hopen we banen te behouden, en de klanten van Brink/Hoek Vervoer niet in de steek te laten.”

Brink/Hoek Vervoer werd failliet verklaard op 2 maart j.l. Al snel werd Taxi Boute benaderd en dat heeft geresulteerd in de overname van alle werkzaamheden. ,,Taxi Boute is een overzichtelijk familiebedrijf dat sinds 2006 bestaat. We werken met korte lijntjes, en hebben de beschikking over 22 luxe auto’s, 6 luxe busjes en 8 rolstoelbussen. Indien gewenst beschikken wij tevens over luxe touringcars! Ook belangrijk: Alle chauffeurs, zowel de dames als de heren, dragen onze nette bedrijfskleding met ons logo.”

SERVICEGERICHT Niet voor niets staat Taxi Boute bekend om haar servicegerichtheid. ,,Daar zijn we trots op. Zo halen wij alle passagiers binnen op, zal de chauffeur altijd de bagage overnemen, de deuren openhouden en gordel aangeven. Kortom: Taxi Boute staat garant voor een veilige en correcte rit en afhandeling!”

Taxi Boute heeft vele voordelen. Zo zijn de taxi’s binnen vijftien minuten aanwezig. Er kan contant betaald worden, maar ook met pin of zelfs op rekening. Alle chauffeurs bij Taxi Bouten spreken (minimaal) Nederlands en Engels.

Wie naar de centrale belt voor een taxirit, wordt direct vrolijk te woord gestaan. Bovendien zijn alle taxi’s voorzien van track & trace zodat altijd, op ieder moment, te zien is waar de chauffeur zich bevindt,

Taxi Boute is 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar.

Wie opgehaald wordt van Schiphol, kan wachten bij vertrekhal3 deur B. Het is ook mogelijk binnen bij het meetingpoint opgehaald te worden.

Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten? Bel ons dan gerust op 0332588849 of 088-5534400. Mailen kan op info@taxiboute.nl of bezoek onze website www.taxiboute.nl

Deze advertorial wordt u aangeboden door Taxi Boute. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).


Taxi Boute

advertentie
advertentie