Vrijwilligers spaaractie historisch album
Vrijwilligers spaaractie historisch album Jaimy Kemp

Vrijwilligers Jumbo van Veldhuizen en Stichting Vroeger en Nu maken Historische albums compleet.

8 april 2021 om 16:06 Lokaal Deel je nieuws

In samenwerking met de stichting Vroeger en Nu heeft Jumbo van Veldhuizen van januari t/m maart een mooie spaaractie ingezet.

Vanaf januari 2021 konden alle inwoners van Driebergen en omstreken sparen voor een uniek Historisch Album van Driebergen-Rijsenburg! Een mooi album wat gratis te verkrijgen was bij Jumbo van Veldhuizen. De actie was: sparen voor stickers waar alle mooie plekken, personen, kerken, gebouwen en herinneringen van Driebergen-Rijsenburg op afgebeeld staan. Je kon sparen door boodschappen te doen bij Jumbo van Veldhuzien. Bij iedere 10 euro werden er 4 stickers uitgereikt. Een heel groot succes!

Tot half maart was het mogelijk om te sparen bij Jumbo van Veldhuizen. Na een verlengde actie (wegens succes), een ruilpagina op Facebook, (waarin vele al het album compleet hadden en soms al bezig waren voor een tweede album) had toch nog niet iedereen zijn of haar album compleet.

Het organiseren van een ruilmiddag was niet mogelijk vanwege de corona regels.

Dus bedacht Jumbo van Veldhuizen het volgende:

Via een bericht op de Facebookpagina van Jumbo van Veldhuizen is gecommuniceerd dat het album compleet gemaakt kon worden door 25 ontbrekende plaatjes aan te geven via een formulier + envelop.

Vrijwilligers van Vroeger en Nu en Jumbo van Veldhuizen zijn druk aan de slag gegaan om alle enveloppen met aangegeven ontbrekende plaatjes te vullen. En dat waren er nogal wat! Honderden formulieren met enveloppen werden aangeleverd! Dagen zijn de vrijwilligers er mee bezig geweest. Jumbo van Veldhuizen en Vroeger en Nu hopen dat zij op deze manier nog een hoop mensen hebben kunnen helpen bij het compleet maken van hun Historische Album.

Een mooie samenwerking tussen Jumbo van Veldhuizen en Stichting Vroeger en Nu.

advertentie
advertentie