Afbeelding
ATV

Amerongse Tennis Vereniging houdt glasvezel clubactie

30 maart 2021 om 12:30 Zakelijk

AMERONGEN De Amerongse Tennis Vereniging (ATV) start een initiatief om lokale bedrijven, lokale initiatieven en haar vereniging te steunen. In samenwerking met telecomaanbieder Delta biedt ATV de glasvezel clubactie. Iedereen in Amerongen en Leersum die zich -via de website van ATV- aanmeldt voor een glasvezel abonnement steunt lokale initiatieven en ondernemers met een bedrag van 50 euro. Bovendien ontvangt iedere aanmelder een welkomstbonus van 25 euro. Aanmelden kan tot en met 1 juni via amerongsetennisvereniging.nl.

,,De Amerongse Tennis Vereniging laat de 50 euro per aangemelde inwoner niet naar haar eigen kas gaan. Het totale bedrag wordt geïnvesteerd in lokale initiatieven en een nader te bepalen goed doel”, legt ATV-voorzitter Nic Meijer uit. ,,Ook gaat de ATV investeren in zaken op en om het tennispark. Alles hiervoor wordt ingekocht bij lokale ondernemers en/of sponsoren.”

Meijer is enthousiast over over het initiatief: ,,De clubactie van Delta Fiber maakte me direct enthousiast. In deze vreemde tijd wil ik dit graag tot een succes maken. Als voorzitter van de ATV weet ik als geen ander hoe lastig deze tijden zijn voor lokale sport, verenigingen en bedrijven. Het leuke is dat het mes aan meerdere kanten snijdt. Als aanmelder stap je over op een snelle glasvezelverbinding en ontvang je 25 euro bonus. En je doneert een mooi bedrag aan onze vereniging, lokale initiatieven en lokale bedrijven en/of sponsoren. We hopen op veel enthousiasme en aanmeldingen onder Amerongers en Leersumers.”

Kijk voor meer informatie over glasvezel en de clubactie van ATV Amerongen op www.amerongsetennisvereniging.nl. Hier kan ook direct worden aangemeld en zijn de voorwaarden te lezen. Op 7 april vindt er bovendien een online ‘glasvezel’ informatieavond plaats waarvoor aangemeld kan worden. Dit initiatief is geldig tot en met 1 juni 2021.

advertentie
advertentie