Vrijwilligers brengen attenties langs bij gasten van de Zonnebloem
Vrijwilligers brengen attenties langs bij gasten van de Zonnebloem Vereniging De Zonnebloem

Zonnebloem Doorn viert Paasfeest met elkaar

28 maart 2021 om 14:11 Lokaal Deel je nieuws

Ondanks de coronarestricties houden de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Doorn contact met hun gasten. Begin dit jaar via een nieuwsbrief met een leuk bakje met blauwe druifjes, Nu via een extra dikke nieuwsbrief over de rituelen met Pasen, samen met een doosje matzes en lekkere paaseitjes!

De vrijwilligers van Zonnebloem Doorn brengen de nieuwsbrief met attenties langs de deur en maken op afstand een praatje. Ook wordt er regelmatig gebeld om te horen hoe het gaat met de gasten. Zij kunnen niet wachten om elkaar weer te ontmoeten tijdens een van de gezellige activiteiten!

Op 20 april wordt het eerste lot van de Zonnebloem-loterij aangeboden aan burgemeester Frits Naafs. Ook is het mogelijk om digitaal loten te kopen, maar onze vrijwilligers komen ook met de lotenboekjes langs de deur. U wilt er vast ook wel een paar kopen. Bij aankoop van 5 loten krijgt u een reep chocolade cadeau!

Mocht u interesse hebben om vrijwilliger of gast te worden bij de Zonnebloem in Doorn, dan kunt u contact opnemen met Betty Engelhard, telefoon 0343-414650. 

advertentie
advertentie