een vrijwilligster gaat op pad
een vrijwilligster gaat op pad Henk Pagnier

Gasten Zonnebloem Driebergen verblijd met Paasattentie

28 maart 2021 om 10:22 Sport Deel je nieuws

De periode waarin wij als afdeling Zonnebloem Driebergen weinig tot niets voor onze gasten kunnen organiseren begint nu wel bijzonder lang te worden. Om er toch voor te zorgen dat onze 140 gasten weten dat de Zonnebloem afdeling Driebergen ze niet vergeet en staat te popelen om weer bijeenkomsten en uitjes voor ze te gaan organiseren, hebben wij met Pasen een attentie voor hen verzorgd waar zij hopelijk echt een Paasgevoel bij krijgen. Het is enorm belangrijk om in deze moeilijke tijd aandacht te blijven besteden aan mensen met een fysieke beperking, omdat die nog meer beperkt worden door alle maatregelen dan anderen.

Zoals u waarschijnlijk wel weet, heeft de Zonnebloem ieder jaar een  lotenverkoop waarbij een groot deel van de opbrengst bij de plaatselijke afdelingen terecht komt. Op 20 april start de lotenverkoop voor dit jaar weer en zult u in staat zijn om onze afdeling direct te steunen met het kopen van loten.

Mocht u na het lezen van dit bericht denken dat de Zonnebloem ook iets voor u zou kunnen zijn, kunt u contact opnemen met Annerie Pagnier tel. 513151. Wij kunnen zowel gasten als vrijwilligers gebruiken.

 een echt  lentegevoel
advertentie
advertentie