Bij voldoende aanmeldingen kan glasvezel uitgerold worden in Amerongen en Leersum.
Bij voldoende aanmeldingen kan glasvezel uitgerold worden in Amerongen en Leersum. Eigen foto
Advertorial

Glasvezelcampagne Amerongen/Leersum

18 maart 2021 om 13:30 Zakelijk

AMERONGEN/LEERSUM DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Amerongen en Leersum. Als 25 procent van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 2 juni 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in Amerongen en Leersum. 

DELTA Fiber Netwerk heeft eerder in de regio het buitengebied Kromme Rijnstreek succesvol aangelegd. Ook start binnenkort de aanleg in Maarn, Maarsbergen en Overberg. Daarmee zijn Amerongen en Leersum dus niet de eerste dorpen binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug waar DELTA Fiber Netwerk glasvezel aanbiedt.

,,Onze grote blauwe dino was de afgelopen week niet te missen. Hij stond aan de Rijksstraatweg bij de rotonde in het centrum van Leersum. Met de nadruk op stond, want afgelopen donderdag heeft storm Evert de blauwe dino van z’n sokken geblazen. Mooi symbolisch, want we houden wel van een frisse wind door telecomland”, aldus Projectleider Sonja Jansma van DELTA Fiber Netwerk

Het verdwijnen van de dino kondigt een nieuw tijdperk aan; een tijdperk met internet via glasvezel. Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, studenten online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is.

Inwoners in Amerongen en Leersum die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Op de website gavoorglasvezel.nl kan men een postcodecheck doen om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Melden inwoners zich vóór 2 juni 2021 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.

Vanaf 20 maart zal er ook het Glasvezel Informatiepunt geopend zijn op afspraak. In deze tijdelijke winkel aan de Rijksstraatweg 177 in Leersum kunnen inwoners terecht met hun vragen over glasvezel. Ook is het mogelijk om hier een abonnement af te sluiten. De openingstijden zijn woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en zaterdag 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken is, vanwege de corona-maatregelen verplicht en kan via deltafibernetwerk.nl/adviesgesprek .

DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway.

Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl

advertentie
advertentie