Afbeelding
Henk Braam
De Specialist

Nieuwe vestiging SKDD in Doorn

6 januari 2021 om 16:19 Zakelijk

HEUVELRUG Kinderopvang gaat over meer dan alleen een oppasadres: zeker bij Kinderopvang SKDD. Want daar kan ieder kind een fijne en veilige plek vinden die bij hem of haar past. SKDD heeft een breed aanbod van kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen óók met voorschoolse educatie en diverse soorten buitenschoolse opvang. De 28 vestigingen hebben ieder een eigen karakter en liggen verspreid over de Heuvelrug.

door Babs Bouwman

Medio 2021 opent een nieuwe locatie in de voormalige Doornse school Triangel. ,,In dit sfeervolle gebouw gaan kinderen zich vast en zeker thuis voelen”, zegt Vera Copini.

Het monumentale gebouw de Triangel heeft een warme uitstraling, waar kinderen comfortabel opgevangen kunnen worden. Rondom de zomer opent deze nieuwe locatie de deuren van haar nieuwe kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Beneden zijn er vier groepen voor kinderen van nul tot vier jaar. De mooie hoge en lichte ruimten worden met elkaar verbonden, zodat de groepen onderling kunnen samenwerken en de kinderen elkaar kunnen opzoeken. De bovenste verdieping is bestemd voor de buitenschoolse opvang met ook een aantal losse vertrekken die bijvoorbeeld worden ingericht als atelier en technische knutselruimte. Op het voormalig schoolplein kunnen de jongste kinderen afgeschermd en veilig spelen en is er een apart deel voor de bso-kinderen ingericht.

Er zit een bewuste keuze achter deze nieuwe vestiging. ,,Met de Triangel krijgen we in Doorn meer spreiding van opvang over de dorpskern, zodat alle vestigingen goed bereikbaar zijn”, vertelt pedagoge Vera Copini. Daarnaast wil SKDD met diversiteit in locaties ouders en kinderen keuzes bieden met liefst zo min mogelijk wachttijd. Er zijn groepen voor de jongste kinderen tot 2 jaar, peutergroepen met volop uitdaging en groepen voor kinderen van nul tot vier jaar waar jong van oud kan leren. Alle locaties hebben een eigen sfeer, zodat ouders kunnen besluiten wat het beste bij hun kind past. De schoolgaande kinderen kunnen kiezen voor een locatie op of dichtbij school, maar bijvoorbeeld ook voor de sport- of bos bso. ,,Het belangrijkste is dat kinderen zich thuis voelen, zodat zij zich vanuit een veilige basis kunnen ontwikkelen”, aldus Vera Copini.

Naast de bijdrage die pedagogisch medewerkers van SKDD leveren aan de ontwikkeling van kinderen, kunnen zij ook veel vertellen over de opvang die ze bieden op de verschillende vestigingen. Ze maken graag tijd voor een vrijblijvend gesprek of rondleiding. Dit kan vanzelfsprekend ook digitaal. Afhankelijk van de wensen, bekijken we samen wat de beste optie is.

Meer informatie: www.skdd.nl / info@skdd.nl 

advertentie
advertentie