DEV trainer Michel van Aken keert na een jaar afwezigheid met zijn team terug naar het naast hogere niveau
DEV trainer Michel van Aken keert na een jaar afwezigheid met zijn team terug naar het naast hogere niveau import

DEV voortijdig kampioen

28 april 2018 om 17:03 Sport/sport

DOORN Zonder zelf vandaag in actie te hoeven komen, is DEV drie wedstrijden voor beëindiging van de reguliere competitie kampioen geworden in de zaterdag vierde klasse H. Doordat DVSA het inhaalduel in en tegen Echteld met 2-0 verloor, bleef de afstand tussen de Doornse formatie onder leiding van trainer Michel van Aken en naaste concurrent DVSA uit Amerongen tien punten en keerde DEV na een jaar afwezigheid terug in de derde klasse van het zaterdagvoetbal. 

DEV trainer Michel van Aken: ,,Als ik eerlijk moet zijn had ik niet verwacht dat DVSA vanmiddag zou verliezen. Wat een heerlijk gevoel om volgend seizoen weer een klasse hoger te kunnen spelen. Het team verdiend alle lof. De sfeer in de ploeg is dit seizoen altijd goed geweest en gebleven, ondanks een enkele uitglijder die we moesten incasseren. Er is keihard voor elkaar gewerkt door deze over het algemeen dynamische en jonge groep. De doelstelling die ik aan het begin van het seizoen lanceerde (bovenin meedraaien), heeft alle verwachtingen overtroffen. Een geweldige prestatie van het gehele team". 

Op zaterdag 19 mei aanstaande in de thuiswedstrijd tegen Ede/Victoria zal het team op sportpark Tuilland, thuishaven van DEV worden gehuldigd en in de bloemetjes gezet. Dat betekent niet dat er bij terugkeer uit Echteld (gehele team en vele supporters bij wedstrijd aanwezig) niet alvast vandaag een 'voorproefje' plaats zal vinden. 

advertentie
advertentie