'Slimste Straten Quiz' dit jaar in Amerongen

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

AMERONGEN - De Kiwanisclub Utrechtse Heuvelrug houdt zaterdagavond 24 mei de 'Slimste Straten Quiz' voor alle straten in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. ,,Doe ook mee en strijd met ruim twintig andere straten om deze titel. De winnende straat krijgt een straatnaambordje met de titel 'Slimste Straat van de Utrechtse Heuvelrug' en een pakket voor een straatborrel", aldus de organisatie.

De quiz is op zaterdagavond 24 mei om 19.30 uur bij Buitenlust in Amerongen. Meer informatie staat op www.kiwanis.nl/utrechtseheuvelrug. Inschrijven kan met een team van maximaal vijf personen. Een straat mag meedoen met meerdere teams. Deelnemen kost 100 euro per tafel (excl. drankjes en hapjes). De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de actie 'Stop Tetanus', van Kiwanis.

,,De quiz lijkt een beetje om de inmiddels bekende pubkwis, die maandelijks wordt gehouden in Amerongen, Leersum, Maarn en Driebergen. De quiz bestaat uit acht rondes met allerlei vragen (over bijvoorbeeld kunst, sport, muziek, film, wetenschap, geografie, biologie, geschiedenis, taal en natuurlijk de Utrechtse Heuvelrug). Er is ook een foto- en muziekronde. Het wordt een hilarische avond vol weetjes en foto's uit de omgeving. En natuurlijk vol strijd: want welke straat wil niet de 'Slimste Straat van de Utrechtse Heuvelrug' heten."

Inschrijven kan via slimstestraat@hotmail.nl. Geef bij de inschrijving aan: Naam van de straat (en in welk dorp deze straat ligt), contactpersoon van het team (incl. telefoonnummer en mailadres).

advertentie
advertentie