Bloemschikken voor kinderen in de groene schatkamer van Nederland

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Kom op zondag 23 maart naar het Von Gimborn Arboretum en maak je eigen creatieve lentebloemstuk met bloembolletjes en vroege bloemen. Een mand, een krans, het kan allemaal en je mag het nog mee naar huis nemen ook.

Met zo'n winter zou je bijna vergeten dat de lente nog moet beginnen. Maar toch verwelkomen wij op 23 maart de lente in het arboretum, samen met kinderen. Kinderen van 5 tot en met 11 jaar kunnen met bolletjes en vroege bloemen een mooi lentebloemstuk of een andere creatie maken. Na afloop mogen de creaties uiteraard mee naar huis. Voor alle materiaal wordt gezorgd. Heb je thuis een leuk bakje of mandje waarin je wat wilt maken, neem het mee. Een mooie bloemenkrans voor in je haar kan natuurlijk ook.

Het Von Gimborn Arboretum in Doorn is de grootste bomentuin van Nederland. Dit jaar bestaat het arboretum 90 jaar en dat gaan we vieren. Kijk voor alle evenementen op de site gimbornarboretum.nl.

Kosten

De toegang tot het arboretum bedraagt € 5,00 per persoon. Donateurs en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. We vragen een vrijwillige bijdrage voor de materiaalkosten om weer nieuwe jeugdactiviteiten te kunnen organiseren. Catering: koffie, thee of warme chocolademelk zijn te koop.

advertentie
advertentie