Opvolgster Anja Henken bijna bekend

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

LEERSUM - Zoals ook de lente vroeger is dan normaal, zo is ook de startavond van het corsojaar 2014 eerder dan gebruikelijk. Zaterdag 15 maart aanstaande zal in De Binder het startsein worden gegeven voor het 62e Bloemencorso Midden Nederland. Dan zal ook worden bekend gemaakt wie de opvolgster wordt van Bloemenkoningin Anja Henken.

De zaal is vanaf 20.00 uur geopend. De avond wordt muzikaal begeleid door een professionele dj en wordt met een feest afgesloten. De presentatie van de Bloemenkoningin is in handen van Helma Zenner, die een bijzondere act heeft ingestudeerd met een aantal van haar leerlingen. Het corsobestuur heeft, zoals gebruikelijk, een groot aantal uitnodigingen verstuurd naar instanties en personen die men graag de gelegenheid wil geven om met de nieuwe Bloemenkoningin kennis te maken. Om onbekende redenen is die uitnodiging niet bij iedereen aangekomen.

Voorzitter Hans Charvat: ,,Daarvoor bieden wij onze excuses aan. We hopen dat iedereen desondanks aanwezig zal zijn om de start van het Bloemencorso van zaterdag 16 augustus 2014 mee te beleven."

advertentie
advertentie