Hockeysters gezocht

5 april 2014 om 00:00 Sport

Vroeger gehockeyd en weer zin om de draad op te pakken? Het dinsdagochtend-damesteam van hockeyclub de Haaskamp uit Amerongen is dringend op zoek naar vrouwen met enige hockeyervaring. Na meer dan 20 seizoenen in de dinsdagochtend-competitie gespeeld te hebben, ziet het er naar uit dat er komend seizoen geen compleet DOD’s-team gevormd kan worden. Er waren steeds voldoende enthousiaste hockeysters om samen een team te vormen dat iedere wedstrijd weer met tenminste 11 leden op kwam draven. En dat ondanks zwangerschappen, ziekten, blessures, zieke kinderen, jonge honden, wanhopige werkgevers, cursussen en allerlei andere zaken die heel gemotiveerde vrouwen toch verhinderden om een hockeywedstrijd te spelen.

Maar helaas, voor het komende seizoen ziet het er somber uit. Zoals de stand van zaken nu is, lukt het niet om volgend jaar weer met een compleet team door te gaan. Tot groot verdriet van de resterende speelsters. DOD’s A wil dóór. De crisis zit hem niet in de motivatie of de sfeer. Het is een fijn team om in te spelen, met de juiste mix van gezelligheid (veel) en fanatisme (voldoende). Het probleem is gelegen in het aantal mensen dat op dinsdagochtend kán spelen.

Laten we hopen dat zich na het lezen van deze noodkreet een aantal enthousiaste vrouwen met enige hockeyervaring aanmeldt, zodat we volgend seizoen toch weer een compleet team kunnen vormen. Voor 1 mei moeten we aan de Hockeybond doorgeven of we weer meespelen. En complete beginnelingen die door deze oproep zin krijgen om te hockeyen, kunnen op vrijdagmorgen van 9 tot 10 uur meetrainen.

Voor aanmeldingen of informatie: bel of mail naar Marianne Kooistra, tel 0343-451710, of Marja Pak, tel 0343-457255, e-mail marja_pak@ziggo.nl . Informatie over de Haaskamp op www.haaskamp.nl .

advertentie
advertentie