Nieuw in Leersum:praktijk voor transformatietherapie en essentiecoaching

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Vanaf 4 maart 2014 start Sylvia Rijksen haar praktijk Labyrinth, leven vanuit je Kern.

Als transformatietherapeut wil ik graag mensen op een liefdevolle manier begeleiden bij het bewust worden van hun onverwerkte, verdrongen herinneringen en emoties, waardoor het mogelijk word te voelen in de oude pijn, waardoor deze op kan lossen en niet meer terug komt.

Transformatietherapie bestaat uit verschillende therapieën zoals: essentiële coaching, healing, pranatherapie en kleine familieopstellingen.

Omdat ik zelf tijdens mijn opleiding door een heel proces ben gegaan ben ik ervaringsgericht en herken ik veel van wat er bij de ander speelt waardoor ik snel in staat ben aan te voelen wat er werkelijk aan de hand is.

In de therapie gaat het er vooral om inzicht te krijgen in de klachten en problemen die er zijn, waardoor er acceptatie ontstaat en oude patronen kunnen worden losgelaten. Daarbij leer je te luisteren naar je innerlijke verlangens en behoeften en jezelf te geven wat je nodig hebt, waardoor je zelfvertrouwen ontwikkeld en steviger in het leven komt te staan.

Transformatietherapie is geschikt voor mensen: die een trauma willen verwerken, met relatie-of gezinsproblemen, met burnout problematiek, met lichamelijke spanningsklachten, die seksueel misbruik zijn, met hooggevoeligheid etc.

Voor meer informatie: www.labyrinth-levenvanuitjekern.nl of mail naar info@sylviarijksen.nl

advertentie
advertentie