Zaterdagavond 24 mei: ‘Slimste Straten Quiz’ in Amerongen

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op zaterdagavond 24 mei 2014 organiseert de Kiwanisclub Utrechtse Heuvelrug de ‘Slimste Straten Quiz’ voor alle straten in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Doe ook mee en strijd met ruim 20 andere straten om deze titel. De winnende straat krijgt een straatnaambordje met de titel ‘Slimste Straat van de Utrechtse Heuvelrug’ en een pakket voor een straatborrel. Een mooie eer natuurlijk. En bovendien leuk om straatgenoten beter te leren kennen op deze manier. Natuurlijk zijn er ook diverse andere prijzen te winnen voor de deelnemende straten.

De quiz is op zaterdagavond 24 mei om 19.30 uur bij Buitenlust in Amerongen. De presentator van deze avond komt u vast bekend voor…….Meer informatie staat op www.kiwanis.nl/utrechtseheuvelrug.

Doe mee en schrijf jouw straat nu in!

Inschrijven kan met een team van maximaal vijf personen. Een straat mag meedoen met meerdere teams natuurlijk. Deelname kost € 100,00 per tafel (excl. drankjes en hapjes). De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de actie Stop Tetanus van Kiwanis (zie voor meer informatie over dit doel: http://www.stoptetanus.nl).

De quiz lijkt een beetje om de inmiddels bekende pubkwis, die maandelijks wordt georganiseerd in Amerongen, Leersum, Maarn en Driebergen. De quiz bestaat uit acht rondes met allerlei vragen (over bijvoorbeeld kunst, sport, muziek, film, wetenschap, geografie, biologie, geschiedenis, taal en natuurlijk de Utrechtse Heuvelrug). Er is ook een foto- en muziekronde. Het wordt een hilarische avond vol weetjes en foto’s uit de omgeving. En natuurlijk vol strijd: want welke straat wil niet de ‘Slimste Straat van de Utrechtse Heuvelrug’ heten.

Schrijf je nu in, het aantal tafels is beperkt. Inschrijven kan via: slimstestraat@hotmail.nl

Geef bij de inschrijving aan:

- Naam van de straat (en in welk dorp deze straat ligt)

- Contactpersoon van het team (incl. telefoonnummer en mailadres)

Tot 24 mei. En uh…. Ga alvast oefenen met het team.

advertentie
advertentie