Nieuwe Franse meubeljuweeltjes geleverd!

14 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Na ruim 750 km te hebben afgelegd, zijn ze gearriveerd in hartje Betuwe! Rechtstreeks vanuit Frankrijk: nieuwe Franse meubelvondsten, zo voilà, de winkel in. Komt dat zien!

Naast alle nieuwe geleverde brocante - deze week - staan Maarten en Eva van Dorst ook nog eens in het tijdschrift ‘Maison en France’, dat 28 februari uitkomt. Een mooi verslag van hun passie voor Franse meubels. Maar kom het ook vooral allemaal zelf bewonderen in de winkel in Kerk-Avezaath.

De Decorage & Decoratiehandel HJ, gevestigd in de Betuwe, op het terrein van een perenfruitteler, ontvangt u met een wandel tussen Franse brocante, industriële kasten, antiek en allerlei sfeervolle en leuke curiosa. Unieke vondsten voor een betaalbare prijs.

De Decorage, waarvan het werkatelier is gevestigd in de Loire-vallei in Frankrijk, bevoorraadt de winkel, zonder tussenkomst van detailhandelaren, rechtstreeks met karakteristieke kasten, authentieke commodes, unieke tafels, stoere werkbanken, originele kapstokken, metalen lockers en vele kleine curiosa. Dat zie je terug in de prijs. Elke meubelvondst is authentiek Frans, géén namaak, heeft een eigen verhaal, en wacht op een ‘seconde vie’, een tweede leven.

Mocht u niet om een meubelstuk verlegen zitten, de winkel is ook een oase met decoratieve spulletjes van Decoratiehandel HJ. Zelden loop je met lege handen weer naar buiten…

Elke zaterdag open

Voor particulieren: 12.00 -16.00 uur of op afspraak.

Detaillisten /verkoopfeestjes en kerstpakketten: op afspraak.

Burensedijk 6 te Kerk-Avezaath

www.decorage.nl & www.decoratiehandelhj.nl

Tel.: 0033-(0)606786782 of 06-14797008 (Decorage)

Tel.: 0344-571610 (winkel)

advertentie
advertentie