1 maart: Van Amerongen Autotaalservice Driebergen

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op zaterdag 1 maart organiseert Van Amerongen Autotaalservice een open dag van 12 tot 17 uur. Speciaal op deze dag zijn alle nieuwe Volvo modellen te bekijken. De eerste vijf kopers die op deze dag een nieuwe auto kopen, winnen een privé optreden van zanger Ray Klaassen. Dus aarzel niet, kom op zaterdag 1 maart naar Van Amerongen Autotaalservice in Driebergen.

Ray Klaassen op de achterbank…….

Tijdens de open dag zingt Ray Klaassen met zijn band in de werkplaats bij Van Amerongen Autotaalservice. U geniet dus niet alleen van mooie auto’s, wie weet treft u Ray Klaassen wel aan op de achterbank terwijl hij een mooi lied ten gehore brengt. Of zingt hij u toe vanaf de brug. En koopt u deze dag een nieuwe auto, dan maakt u kans op een privé optreden. Dat wordt dan dubbel genieten van uw nieuwe aankoop.

Een professionele autoreiniger laat tijdens de open dag mogelijkheden zien hoe uw auto gereinigd kan worden, zodat uw auto nog langer mee gaat. Bovendien is er een monteur aanwezig om tips te geven over schadeherstel. Altijd goed om hierover meer te horen en te weten.

Lagere bijtelling

Op deze dag kunt u o.a. de S60, V40, XC60, V70 bewonderen, maar ook andere modellen zijn te bekijken. Alle Volvo modellen hebben een lagere fiscale waarde. Hierdoor heeft u een lagere bijtelling. Mooi meegenomen in een tijd van stijgende brandstofprijzen.

Jeroen van Silfhout en Peter Engel van Van Amerongen Autotaalservice heten u op 1 maart van harte welkom. Genoeg reden om even langs te gaan op Nijendal 18 in Driebergen. Kijk voor meer informatie op de website: www.autotaalservice.nl.

advertentie
advertentie