VVD bezoekt woningbouwvereniging Amerongen

5 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op vrijdag 14 februari is een delegatie van vijf kandidaat raadsleden op bezoek geweest bij woningbouwvereniging Amerongen.

Zij spraken op het mooie kantoor van de woningbouwvereniging aan de Industrieweg met Jaap Broekhuizen, Ilona Drenth en Nick Moesman over verschillende projecten waaronder natuurlijk Allemanswaard. Daarnaast hebben zij intensief gesproken over waar deze woningbouwvereniging voor wil staan. Woningbouwvereniging Amerongen(WBV) bestaat sinds 1918 en heeft woningen in Amerongen, Maarn, Overberg, Elst en straks ook in Leersum. Zij vindt het zeer belangrijk dat vanuit hun missie en visie mensen met beperkte middelen goede en betaalbare huisvesting hebben. Naast het aanbieden van verhuurbare woningen, waarin zij flink investeert, is het samenwerken met partners zoals de gemeente erg belangrijk om haar kernactiviteiten vanuit een brede maatschappelijke oriëntatie uit te voeren. Een andere belangrijke activiteit is projectontwikkeling en nieuwbouw. Allemanswaard is natuurlijk een mooi voorbeeld maar een andere locatie is de Kwekerij in Leersum. Ook in Overberg en Amerongen zien zij nog verschillende mogelijkheden van herontwikkeling en uitbreiding.

Kortom een actieve en betrokken woningbouwvereniging!

Na afloop kregen de VVD kandidaat raadsleden het ondernemingsplan 2014-2020 uitgereikt (ook te vinden op de website van WBV) Hiermee hebben zij een goed beeld gekregen van de toekomstplannen van deze sterke woningbouwvereniging die oog heeft voor de mens.

VVD

Utrechtse Heuvelrug

advertentie
advertentie