SVL laat punten liggen

20 februari 2014 om 00:00 Sport

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL liet in de thuiswedstrijd tegen Almkerk dure punten liggen. Het 2-2 gelijke spel was dan ook een streep door de rekening van trainer Jan Gaasbeek: ,,We hebben met name in de tweede helft te weinig inzet getoond. We lieten ons het spel van de tegenstander opdringen en vergaten zelf te voetballen. Duur puntverlies wat in dit soort wedstrjiden niet mag voorkomen."

Met de vroeg openingstreffer van Danny Kuijer in de eerste minuut, leek het een aardig voetbalmiddagje te gaan worden voor SVL dat in de 19e minuut kon uitbreiden naar 2-0. Niets aan de hand voor de thuisploeg zou je zeggen. Maar niets was minder waar. In de laatste fase van de eerste helft betekende slecht uitverdedigen van de thuisploeg de aansluitingtreffer voor Almkerk (2-1), wat tevens de ruststand betekende.

Na rust een zwak opererend SVL, dat zich meer en meer het spel van de tegenstander liet opdringen en het qua inzet vaak liet afweten. Dat betekende in de 66e minuut de gelijkmaker voor Almkerk (2-2), na weer knullig uitverdedigen van SVL. Eindstand 2-2. De ploeg zal de komende wedstrijden uit een ander vaatje moeten tappen, waarbij het qua inzet wat meer van zichzelf moet gaan eisen.

1-0 Danny Kuijer, 2-0 Danny Kuijer, 2-1 Maqrk van Noorloos, 2-2 Jelle Stalenhoef