11 februari 2014 om 00:00 Nieuws

Opening en feestweek bij Style Garden

Style Garden opent op vrijdag 14 februari aan de Langbroekerweg 1 te Doorn een inspirerende showroom met een ruim aanbod aan veranda’s, tuinkamers, zonweringen en tuinaccessoires.

Om dit heuglijke feit te vieren heeft Style Garden van vrijdag 14 t/m zaterdag 22 februari speciale openingsacties. Een bezoek aan de showroom is meer dan de moeite waard en inspireert zeker voor het komende buitenseizoen.

Veranda’s en tuinkamers

De sfeervolle showroom van Style Garden is voornamelijk gevuld met veranda’s en tuinkamers van Verasol, maar Style Garden biedt ook van het bekende merk Weinor zonwering, veranda’s en tuinkamers aan.

Lau-rik Davidse, eigenaar van Style Garden: “Een veranda biedt veel wooncomfort. Het is echt een aanvulling op je huis en tuin, want wat is er heerlijker dan in het vroege voorjaar al buiten kunnen genieten van de eerste zonnestralen. Beschermd tegen regen en zon kunnen mensen gegarandeerd aangenaam buiten zitten en de tuinmeubelen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Naast veranda’s leveren wij ook tuinkamers. Een tuinkamer is een uitgebouwde veranda met perfect sluitende kozijnen of glazen wanden”, aldus Davidse.

Showroom

“Na jarenlange ervaring, door als zelfstandige voor leveranciers en dealers veranda’s, aluminium luifels, schuifwanden en zonwering te hebben geplaatst, komt mijn droom nu uit. Ik open samen met mijn partner Irma van Geffen een eigen showroom in Doorn.”

Naast tuinoverkappingen en carports heeft Style Garden een mooie collectie tuinmeubelen. Ook voor alle typen zonweringen kunt u er terecht. Tevens is de showroom ingericht met diverse woon- en tuinaccessoires. Daarbij kunt u rekenen op een goed advies van één van de deskundige medewerkers.

Genieten van het buitenleven

Voor wie op een ontspannen manier wil ontdekken welke veranda of tuinkamer het best passend is bij zijn huis en tuin, is de openingsweek het uitgelezen moment om het buitenseizoen 2014 te starten. Style Garden is tijdens de openingsweek dagelijks geopend, ook op zondag.

Style Garden | Langbroekerweg 1 | 3941 MS Doorn | 0343 445520 | www.stylegarden.nl | info@stylegarden.nl|

advertentie
advertentie