Boek 'Mega Sherman' uit het leven gegrepen van een jonge MS-patient.

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Bastiaan Stevens heeft sinds hij twee-en-een-half jaar geleden op 30-jarige leeftijd te horen kreeg dat hij Multiple Sclerose heeft, hierover een blog geschreven. In een van zijn stukken beschrijft hij hoe MS als een Sherman tank over hem heen gereden is en zijn leven totaal heeft veranderd, en niet ten nadele. Hij schrijft op een eerlijke, open en positieve manier over zijn ziekte, waardoor anderen met MS en degenen in hun omgeving die ermee te maken hebben er veel steun uit halen.

Hij heeft inmiddels bijna 17.800 hits op zijn blog-pagina en krijgt daar ongelofelijk veel enthousiaste reacties op. Zijn vader heeft zijn blogs in boek-vorm uitgebracht om Bastiaan te stimuleren door te gaan met schrijven en anderen een hart onder de riem te steken. De reacties erop zijn overweldigend; als je eenmaal begint met lezen laat het je niet meer los en lees je het in 1 adem uit.

Bij de Maarnse boekhandel Boekenkoek is het voor € 9,95 te koop, de opbrengst wordt gebruikt om de tweede druk die binnenkort uitkomt te bekostigen.

advertentie
advertentie