FC Driebergen blij met een punt

31 januari 2014 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Zaterdag derdeklasser FC Driebergen mocht met het behaalde punt in de thuiswedstrijd tegen SVM uit Maartensdijk uitermate tevreden zijn.

In de eerste helft van dit voetbaltreffen was het met name SVM dat indruk maakte en op alle fronten het betere van het spel had. FC Driebergen liep continu achter de feiten aan, speelde rommelig en kwam nooit in het eigen spel. Een fout van Driebergen-doelman Michel van Bruggen betekende in de 17e minuut de 0-1 voorsprong voor Maartensdijk. Op dat moment ook dik verdiend.

Met hangen en wurgen wist de thuisploeg zonder verdere averij op te lopen de rust te bereiken en was het te hopen dat Driebergen zich in de tweede helft tijdig kon herstellen. En dat lukte de ploeg van trainer Bert van den Brom ook. Met veel progressie en druk naar voren liet de thuisploeg zien dat het zich niet zomaar gewonnen wilde geven. Met in de 51e minuut de gelijkmaker door Van Doorn (op aangeven van Tolga Albayrak), geloofde de ploeg er weer in en bleef SVM op de huid zitten.

Alhoewel Driebergen nog wel twee prima kansen kreeg, bleef het bij een uitermate gelukkige 1-1 eindstand. Een belangrijk punt voor de Driebergenaren die nog steeds niet uit de gevarenzone zijn en derhalve nog moeten vrezen voor nacompetitievoetbal.