Richard van Vliet nieuwe trainer FC Driebergen

25 januari 2014 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Richard van Vliet volgt Bert van den Brom op als hoofdtrainer van zaterdag derdeklasser FC Driebergen. Dat heeft de club bekendgemaakt. Van Vliet gaat vanaf volgend seizoen aan de slag.

Als speler is Richard van Vliet actief geweest van 1988 tot 1995 bij ONA (3e klasse),Wilhelmus (Hoofdklasse) en GVVV (Hoofdklasse). Zijn actieve loopbaan als trainer is hij gestart bij SDV Barneveld daarna SO Soest, Veensche Boys en VVA'71(Hoofdklasse).

FC Driebergen is klaarblijkelijk populair want liefst 41 trainers hebben gesolliciteerd. De eerste selectie is gemaakt door het 'Technisch Team' van de club. De spelersraad van de selectie hebben eveneens advies gegeven aan het bestuur.

Voorzitter Peter Dingemans: ,,Wij waren natuurlijk zeer verheugd met zo'n enorm aanbod van trainers. De kwaliteit was hoog zodat het uiteindelijk nog een moeilijke keuze werd."

FC Driebergen denkt in Richard van Vliet een trainer te hebben gevonden die gestructureerd werkt, gebruik makend van het periodiseringmodel. Voetbaltechnisch en teamtactisch heeft Richard veel ervaring opgedaan bij diverse Hoofdklassers.

Richard van Vliet: ,,Als eerste ben ik FC Driebergen dankbaar dat ik de kans krijg om het nieuwe voetbalseizoen hoofdtrainer te mogen zijn van deze mooie, grote voetbalvereniging, die op dit moment volop in beweging is. Als trainer vind ik het een enorme uitdaging om deze jonge, ambitieuze en talentvolle spelersgroep van FC Driebergen individueel en als team beter te maken. Wanneer we deze basis met elkaar kunnen leggen komen de sportieve prestaties vanzelf."

advertentie
advertentie