SVL komt tekort tegen Leerdam

23 januari 2014 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL kwam in eigen huis duidelijk tekort tegen een gedegen spelend LRC uit Leerdam. Met 3-6 ging de ploeg van trainer Jan Gaasbeek in eigen huis kopje onder. En daar zag het gezien het verloop van de eerste helft zeker niet naar uit.

Het was SVL dat in de 14e minuut op een 1-0 voorsprong kwam en op dat moment het betere van het spel had. Maar nog geen vijf minuten later kwamen de gasten uit Leerdam op gelijke hoogte en zelfs kort voor het rustsignaal op een 1-2 voorsprong. Er leek dus nog niets aan de hand voor thuisploeg SVL, die zeker niet de mindere was.

Maar kort na het beginsignaal van de tweede helft kroop de klad er in bij de thuisploeg en liep LRC binnen korte tijd uit naar een 1-4 voorsprong en leek de wedstrijd al vroegtijdig te zijn gelopen. Maar SVL wist zich te herstellen en kwam door treffers van Molenaar en Terhorst terug tot 3-4. Vanaf de 65e minuut ging echter het roer om en liet LRC zien een echte kampioenskandidaat te zijn. Met twee doelpunten van Verheul was het over en uit voor de Gaasbeek-elf en leed SVL op eigen terrein een zure 3-6 nederlaag.