Belangrijke overwinning voor FC Driebergen

17 januari 2014 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - In een uiterst aantrekkelijk wedstrijd met twee op volle toeren spelende ploegen, was het FC Driebergen dat uiteindelijk aan het langste eind trok met drie belangrijke punten als hoofdprijs.

Alhoewel VRC in het eerste deel van de eerste helft het betere van het spel had, was het thuisploeg Driebergen die geleidelijk aan de regie overnam en in de 30e minuut op een 1-0 voorsprong kwam.

Een tweede treffer voor Driebergen een zestal minuten later leverde een ruststand op van 2-0. In de 50e minuut wist VRC de aansluitingstreffer binnen te schieten en lag de wedstrijd voor beide ploegen weer volledig open. Pascal van Doorn bracht vervolgens zijn ploeg in de 78e minuut met een goed afstandsschot op een 3-1 voorsprong en leek de wedstrijd te zijn gelopen. Maar de aansluitingstreffer kort voor tijd leverde nog een aantal angstige minuten op voor Driebergen, dat uiteindelijk de volle winst binnenhaalde. Een goede tweede seizoenstart voor de ploeg van trainer Bert van den Brom.