Nieuwe publicatie in Bartiméus Reeks: Individueel verhuisprofiel en verhuisplan

14 januari 2014 om 00:00 Nieuws

DOORN - Bartiméus heeft op donderdag 9 januari haar nieuwste boek uit de Bartiméus Reeks gepresenteerd: Individueel verhuisprofiel en verhuisplan. Een boek wat helpt bij het ondersteunen van kinderen en volwassenen met een verstandelijke en of zintuigelijke beperking tijdens een verhuizing.

Het boek is geschreven door Marijse Pol, gedragsdeskundige. Zij is verbonden aan het Bartiméus Expertisecentrum Doofblindheid. Bartiméus wil kennis en ervaring over de mogelijkheden van mensen met een visuele beperking vastleggen en verspreiden. De Bartiméus Reeks is daar een voorbeeld van.

Net als ieder ander krijgen ook mensen die in een instelling wonen te maken met verhuizingen. Dat bewijst de grootschalige verhuizing op het terrein van Bartiméus Doorn. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen worden in dit boek richtlijnen en tips gegeven voor de ondersteuning voor, tijdens en na de verhuizing. Bestuurder Jopie Nooren kreeg het eerste exemplaar van het nieuwe boek uitgereikt terwijl bewoners van Bartiméus intrek namen in hun nieuwe woning.

Individueel verhuisprofiel en verhuisplan, 63 pagina’s, ISBN 978-90-71534-74-4, verkrijgbaar voor € 19,50 excl. verzendkosten bij de Bartiméus Bibliotheek. Te bestellen via info@bartimeus.nl, www.bartimeus.nl/publicaties en 0900 - 77 888 99 (lokaal tarief).

advertentie
advertentie