Filatelistenvereniging StichtsOverkwartier bijeen in De Binder

3 januari 2014 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De kern Amerongen/Leersum van de vereniging van postzegelverzamelaars StichtsOverkwartier komt bijeen op maandag 13 januari in De Binder aan de Hoflaan 29 in Leersum.

De aanvang is 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De veilingmeester heeft gezorgd voor bijna honderd kavels die tegen een volgens de vereniging aantrekkelijke prijs gekocht kunnen worden. Verder is er een verloting om postzegelprijzen. Op dinsdag 21 januari is kern Driebergen in basisschool De Uilenburcht, aan de Jagersdreef 145, in Driebergen aan de beurt. Ook hier een veiling van bijna honderd kavels van landen en motieven van de hele wereld. Ook die avond begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

Wie interesse heeft om zich bij een vereniging aan te sluiten en zo meer gestalte te geven aan het verzamelen van postzegels, kan op deze bijeenkomsten vrijblijvend kennis komen maken. Iedereen, ook niet-leden, is van harte welkom. Informatie is te verkrijgen bij de secretaris op telefoonnummer 0343-415098.

advertentie
advertentie