27 december 2013 om 00:00 Nieuws

Mindful parenting en MBSR

DRIEBERGEN - Cuny Berkhout, gecertificeerd mindfulnesstrainer, start woensdagavond 22 januari in Driebergen mindful parenting met vier bijeenkomsten om de week van 19.15 tot 21.45 uur.

Reageer je ongewild stress af op je kinderen met boosheid of ongeduld? Voel je je vaak schuldig? Gaat vriendelijk communiceren met je kinderen je lastig af? Mindfulness voor ouders leert je geduld en kalmte te ontwikkelen. Zo ontstaat ruimte en respect voor jou als ouder en voor je kind en kun je leren liefdevol te begrenzen.

Tevens start donderdagavond 6 februari de achtweekse mindfulnesstraining MBSR van 19.30 tot 22.00 uur. Leef je gejaagd of rusteloos? Pieker je veel? Altijd aan het plannen? Last van lichamelijke klachten? Burnout op de loer? Mindfulness leert je niet oordelend te herkennen en benoemen als je afdwaalt. Zo kun je steeds terugkeren naar nu waardoor er ruimte komt voor het ervaren van het ‘kleine geluk’ in het leven. En je leert regelmatig een paar minuten adempauze te nemen. Dit geeft ontspanning en het gevoel dat je leeft in plaats van geleefd te worden.

Aanmelden/informatie: 0343-518203 of www.cunyberkhout.nl

advertentie
advertentie