Personeelsproblemen nekken SVMM

7 december 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - De met 5-0 verloren uitwedstrijd tegen SVP uit en in Veenendaal had voor een groot deel te maken met personeelsproblemen van de Maarnse formatie.

SVMM-trainer Olaf Kersbergen: ,,Het gemis door blessures en ziekte van nagenoeg het gehele middenveld als ook een tweetal spitsen, heeft er mede toe geleid dat we er vijf om de oren kregen. De inzet was er zonder meer. Maar het gemis van zoveel dragende spelers zowel voor als tijdens de wedstrijd is tegen een ploeg als SVP nauwelijks op te vangen."

Kersbergen had zijn formatie de opdracht meegegeven om vooral het middenveld kleinte houden en van achteruit op te bouwen. Dat lukte ook vrij aardig en waren er zeker mogelijkheden voor SVMM. Toch was het SVP dat in de 23e minuut onverwacht op voorsprong kwam, ondanks dat SVMM de wedstrijd redelijk onder controle had. Maar de 2-0 op slag van rust betekende de ommekeer in de wedstrijd. Ruststand 2-0.

Binnen twintig minuten kwam SVMM in de tweede helft op een 5-0 achterstand en was de wedstrijd met nog dik een kwartier te gaan allang gelopen. Vermeld dient te worden dat de door SVMM ingebrachte A-junioren Niek Geurtsen en Joussouf Ahmed een meer dan goede invalsbeurt kenden. Voor SVMM is de winterstop begonnen, daar de ploeg komend weekend niet in actie komt.