DEV haalt fors uit tegen Bunnik

7 december 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Alhoewel de 6-2 einduitslag anders deed vermoeden, kwam DEV bij vlagen toch nog aardig in de problemen. DEV-trainer Michel van Aken: ,,Met name in het tweede bedrijf kenden we een angstig kwartiertje en was Bunnik de bovenliggende partij. Toch hebben we dat aardig weten op te vangen met als gevolg drie verdiende punten in de pocket."

Met vier treffers was Ricardo van Amerongen deze thuiswedstrijd de grote man bij DEV. Met een hattrick in de eerste helft en een vierde treffer kort voor tijd, had hij een groot aandeel in de overwinning van zijn ploeg. Binnen 30 minuten stond DEV op een 3-0 voorsprong, waarna Bunnik het heft in handen nam. Met enig geluk voor Doorn betekende dat een 3-1 ruststand met nog allerminst de gedachte dat de wedstrijd al was gelopen.

Verkeerd uitverdedigen in de 65e minuut betekende de 3-2 voor Bunnik, waarna DEV vervolgens behoorlijk in de problemen kwam. Maar het vierde van Amerongen doelpunt in de 88e minuut bleek de genadeklap voor Bunnik, dat er vervolgens nog twee om de oren kreeg. Een verdiende overwinning voor een hard werkend DEV dat als collectief dit keer niet faalde.