Verkiezing 'raadslid van het jaar' geopend

24 november 2013 om 00:00 Nieuws

Verkiezing 'raadslid van het jaar' geopendHEUVELRUG - De strijd barst weer los. Tot woensdag 4 december (12.00 uur) kunnen inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug stemmen op hun raadslid van het jaar. De verkiezing wordt gehouden door de gemeente zelf.

,,De gemeenteraad bestaat uit 29 raadsleden. Misschien volgt u de politiek op de voet. U kent ook vast wel enkele raadsleden. Welk raadslid steekt er wat u betreft met kop en schouders bovenuit en verdient het volgens u te worden gekozen tot Raadslid van het Jaar 2013?", aldus de gemeente.

Via een poll op www.heuvelrug.nl/raadslidvanhetjaar kan er tot woensdag 4 december gestemd worden op één van de 29 raadsleden. Hierna sluit de eerste stemronde. De vijf raadsleden met de meeste stemmen gaan door naar de finale.

Tweede stemronde

Vanaf maandag 9 december, 12.00 uur, kunt u opnieuw uw stem uitbrengen. Dat kan tot en met maandag 16 december, 12.00 uur. Later op de avond maakt burgemeester Frits Naafs tijdens de raadsvergadering het 'Raadslid van het Jaar 2013' bekend.

advertentie
advertentie