Nieuwe locatie fysiopraktijk

15 november 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Een nieuwe locatie en een nieuwe huisstijl, dat zijn voor de cliënten van de Praktijk voor Fysio & Haptotherapie 'Coolsmalaan' de meest zichtbare veranderingen. Met ingang van 2 december zetten Ina van Rhenen en Editha Voskuil met hun vier medewerkers de praktijk voort als Fysiotherapie Medisch Centrum Driebergen - kortweg Fysio-MCD - aan de Schipperdreef 4.

door: Monique José Timmermans

,,We nemen afscheid van Leni Gudde, die hier in Driebergen 40 jaar geleden is gestart. Decennia is ze de energieke motor van de praktijk geweest en nu is het voor haar het moment gekomen om een stapje terug te doen." Van Rhenen en Voskuil zullen hun gewaardeerde collega missen. ,,We zijn blij dat Leni in nauwe samenwerking met Fysio-MCD haar haptonomie aan de Coolsmalaan zal blijven uitvoeren."

Fysio-MCD wordt één van de disciplines die zich vestigt in het nieuwe gezondheidscentrum waarvan huisarts Daan Groenewegen de initiator is. ,,Door de veranderingen in de zorg biedt een dergelijk multidisciplinair centrum een veel betere toekomst voor onze fysiotherapiepraktijk. Die kans hebben we gegrepen. Het vertrek van Leni Gudde uit de maatschap is hierdoor versneld. En ook moeten we er rekening mee houden dat we ons werk in het Huize Beukenstein op korte termijn moeten afbouwen. Dit als gevolg van de bezuinigingen in de gezondheidszorg."

Met oprechte zorg

De dames hebben veel zin om te gaan werken vanuit de nieuwe locatie aan de Schippersdreef. ,,Ons motto 'met oprechte zorg' kunnen we daar ten volle waarmaken. Onze kracht is dat we veel aandacht aan mensen besteden. De korte lijnen met de andere zorgverleners in hetzelfde pand zijn bij ons werk dan een groot voordeel."

De praktijk is vooral bekend om de goede zorg voor ouderen en thuiszorg fysiotherapie. Met het aantrekken van jonge medewerkers komen daar andere gebieden bij zoals medische fitness en medical taping. ,,Bovendien hebben we altijd stagiaires. We blijven zo goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vak."

,,Met de verhuizing willen we de praktijk een boost geven en een goede toekomst bieden." Voor het vak zijn de dames onverminderd enthousiast. ,,Mensen in beweging krijgen en houden, mensen motiveren om zelf aan het werk te gaan met hun kwaal en zo mobiel te blijven. Het is echt leuk om je elke keer weer in iemand te verdiepen. Alleen dan kun je de beste behandeling toepassen."

De dames hebben er veel vertrouwen in om samen met de medewerkers ook vanaf hun nieuwe locatie een goede invulling te kunnen geven aan hun motto 'met oprechte zorg'. ,,Behalve via de huisartsen krijgen we veel cliënten via mond tot mond reclame. Voor ons een teken dat onze werkwijze wordt gewaardeerd."

Binnenkort is de nieuwe website van Fysio-MCD gereed: www.fysio-mcd.nl.

advertentie
advertentie