Imminkhuizen neemt twee bakkerswinkels over

14 november 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Alsnog gaan er twee winkels open van de recent failliet gegane bakkerij Bos. Dat is de winkel aan het Slotemaker de Bruïneplein in Veenendaal en de winkel aan het Rozenplein in Ede. Curator Henk Pasman was al langere tijd in gesprek met bakkerij Imminkhuizen uit Leersum, die de winkels heeft overgenomen.

Bakkerij Bos maakte een beperkte doorstart, met de bakkerij en winkel in Maarsbergen en de winkel aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal. De toekomst van de bakkerij in Ede is volgens de curator nog niet duidelijk. Voor de winkels aan de Hoog Maanen en Grotestraat in Ede en de winkels in Oosterbeek en Heelsum ziet hij geen doorstart.

Imminkhuizen is een middelgrote bakkerij. Het bedrijf heeft een centrale bakkerij in Leersum en winkels in Veenendaal (aan de Boslaan en de Passage), Ede, Leersum, Elst, Rhenen en Amersfoort.

Bakkerij Bos nam eind vorig jaar de bakkerij van Van Snippenberg in Ede over. Jan van Snippenberg zag niet de benodigde opvolging en toonde zich verheugd met de overname. Maar Bos kon het niet bolwerken.

advertentie
advertentie