Voetbalspektakel met SVMM als winnaar

8 november 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - In een waar voetbalspektakel boekte thuisploeg SVMM een 6-3 overwinning op FZO uit Zeist. Met uitzondering van de eerste vijf minuten was het SVMM dat in de eerste helft de dienst uitmaakte en al in de 8e minuut op een 1-0 voorsprong kwam.

Toch bleef de ploeg van trainer Olaf Kersbergen in de afwerking beneden de maat en duurde het tot de 40e minuut voordat Schoonhoven zijn ploeg met een goed genomen strafschop op een 2-0 voorsprong zette. Dat was ook tevens de ruststand. Een ruststand die eigenlijk veel hoger had moeten uitvallen. In de tweede helft schoot een alles of niets spelend FZO in de 50e minuut de aansluitingstreffer binnen en leek SVMM even de kluts kwijt. Alhoewel de thuisploeg naar 3-1 kon uitbreiden, was het vervolgens FZO dat zonder enige hinder kon terugkeren naar 3-3. Maar het laatste kwartier was weer voor een hard werkend SVMM, dat met goed voetbal door de verdediging van Zeist sneed en een eindstand van 6-3 wist te produceren. Drie dik verdiende punten voor SVMM dat de aansluiting met de top weet te behouden.