Doornsche IJsclub maakt zich op voor de winter

8 november 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Vrijwilligers van de Doornsche IJsclub gaan deze maand langs de deur om nieuwe abonnementen te verkopen.

,,De winter van 2012/2013 was een winter waar weer echt geschaatst kon worden. De Doornsche ijsbaan is veertien dagen open geweest. Op de plassen en vaarten ging het vorig jaar niet zo goed in verband met de vele sneeuwval. De baan van Doorn was direct na een sneeuwbui weer schoon zodat er heerlijk een baantje kon worden getrokken. Er gaat toch niets boven schaatsen op natuurijs. Wij hopen dit seizoen ook weer veel open te zijn", aldus medewerkers van de ijsbaan.

,,Heeft u nog geen abonnement, dan kunt u zich via www.doonscheijsclub.nl aanmelden. Een gezinsabonnement kost 15,00 euro, een individueel abonnement kost 8,00 euro. De prijs voor een kaartje als de baan open is, bedraagt 2,50 euro per persoon en voor kinderen tot 14 jaar 1,50 euro. Men kan ook een abonnement aanschaffen als de baan open is dan zijn de kosten echter per abonnement 25,00 euro en voor een gezin 15,00 euro."

,,Als er ijs is kunt u altijd informeren of de baan open is. Dit kan via 0343-420222. Op de website wordt ook bijgehouden of de baan open is", aldus de organisatie.

advertentie
advertentie