Veertien auto-inbraken in minder dan een week

5 november 2013 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - In minder dan een week tijd waren er veertien auto-inbraken in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De inbraken waren in Driebergen, Doorn en Maarn. De politie roept op om waardevolle spullen niet in de auto te laten liggen en 1-1-2 te bellen bij verdachte situaties.

Tussen dinsdag 29 oktober en maandag 4 november werd er veertien keer ingebroken in auto's. Twaalf van de inbraken waren in Driebergen. De andere twee waren in Maarn en Doorn. De autokrakers hadden het voornamelijk voorzien op navigatiesystemen.

Locaties

De inbraken in Driebergen waren in auto's die geparkeerd stonden op De Hermelijn, de Sperwerkamp, de Valkenkamp, de Kardinaal Afrinklaan, De Grutto, de Damhertlaan, De Havik, de J. Eijkmanlaan, de Drieklinken, de Waterhoen en het Wim Harzinghof. In Maarn was een auto-inbraak op de Appelvinklaan en in Doorn op de Korte Molenweg.

Heeft u informatie over de gepleegde auto-inbraken of over de daders? Belt u dan 0900-8844. In het geval dat de dader u kent, of als u om een andere reden geen melding durft te doen, kunt u gebruik maken van de anonieme tiplijn: 0800-7000.

advertentie
advertentie