DVSA nog steeds puntloos

1 november 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Ondanks dat DVSA ook dit keer niet tot winst wist te komen en nog steeds puntloos is in de zaterdag vierde klasse, lijkt de ploeg van trainer Wes Meerssman meer en meer uit een diep dal te geraken.

Nog steeds kampt de ploeg met veel geblesseerde spelers die het er allemaal niet eenvoudiger op maken. Met twee debuterende B junioren in de basis, waaronder de goed keepende Eelce van de Waal, kwam DVSA in de 14e minuut op een 1-0 voorsprong. Een voorsprong die in de 25e minuut teniet werd gedaan door een treffer van Oranje Wit.

Met kort voor het rustsignaal een tweede treffer van Oranje Wit betekende een 1-2 ruststand (tegen de verhouding in). In de tweede helft een op tempo spelend DVSA, dat echter vergat om geboden kansen om te zetten in doelpunten. Het was dan ook zuur te noemen dat in de 90e minuut Oranje Wit vanuit een corner de winnende treffer binnen kon schieten (eindstand 2-3). Geleidelijk aan toch een meer voetballend DVSA, dat in Bart Laponder een nieuwe spits lijkt te hebben gevonden. Nu nog de bijbehorende punten.