DVSA nog steeds puntloos

25 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Het nog steeds puntloze DVSA, kon ook in de uitwedstrijd tegen CDW niet tot winst komen. Alhoewel de ploeg van trainer Wes Meersman het in de tweede helft wel probeerde, bleek CDW het betere van het spel te hebben en won dan ook met 4-2.

Al vroeg in de eerste helft kwam DVSA op een 1-0 achterstand en zag die achterstand in betrekkelijk korte tijd oplopen tot 3-0. Gezegd dient daarbij te worden dat daar een hoogst ongelukkig eigen doelpunt bijzat. De 3-0 achterstand was tevens de ruststand, wat betekende dat de wedstrijd eigenlijk al was gelopen. Maar niets was minder waar. DVSA vermande zich en schoot in de 65e minuut de aansluitingstreffer binnen (3-1).

Nog geen twee minuten later was het weer raak voor Amerongen dat daarmee op 3-2 kwam en zeker nog niet was verslagen. Maar een verkeerd beoordeelde bal van de ingevallen reserve keeper Eelce de Waal (B-junior, die zeker een goede indruk maakte), betekende kort voor tijd de 4-2 voor CDW, waarmee het over en uit was voor het dapper strijdende DVSA.