DEV wint ruim van SVM

11 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - DEV wist vooraf dat het lastig zou worden tegen SVM. Van die inschatting kwam - gelukkig voor de ploeg uit Doorn - niets terecht. Het elftal van trainer Michel van Aken won met maar liefst 5-2 van SVM, de nummer twee van de ranglijst.

De coach in een reactie: ,,Vorige week speelden we al prima tegen De Bilt. We verloren weliswaar, maar we speelden best redelijk. Ook vandaag was dat weer het geval." Binnen een mum van tijd stond de thuisploeg al op een 4-0 voorsprong. Ricardo van Amerongen zorgde voor de 1-0, alvorens Marijn de Graaf de 2-0 aantekende. Romek van Deursen maakte de 3-0 en opnieuw De Graaf zorgde voor een rust brengende 4-0 voorsprong. In die fase creëerde het elftal van Van Aken vele kansen. De ruststand was dan ook zeker niet geflatteerd.

Na de pauze kwam er wat gemakzucht in het elftal. Binnen tien minuten stond het - mede door 'alles of niets-voetbal' van SVM - 4-2. Daarna ontstond er een heus voetbalgevecht met DEV als glorieus overwinnaar. Paul Okkersen zorgde voor de 5-2 eindstand met een volgens de coach ,,schitterende lob". Hij sprak van een ,,heerlijke overwinning." En: ,,We hebben onszelf beloond voor goed spel. Daar kan ik zeer tevreden over zijn."